Bugun...
Bizi izleyin:
    • BIST
      0
      BIST
    • DOLAR
      0
      Dolar
    • EURO
      0
      Euro
    • ALTIN
      0
      Altın



Skype hesabı nasıl silinir?

Tarih: 04-01-2017 21:49:27 + -


Ne yazık ki, bir Skype hesabının tamamını silmek mümkün değildir. Bununla birlikte, artık hesabınızı kullanmak istemiyorsanız, tüm kişisel bilgilerinizi Skype veritabanından kaldırabilir, böylece diğer kullanıcıların hesabınızı bulmasını imkansız hale getirebilirsiniz.


Skype hesabı nasıl silinir?

Ne yazık ki, bir Skype hesabının tamamını silmek mümkün değildir. Bununla birlikte, artık hesabınızı kullanmak istemiyorsanız, tüm kişisel bilgilerinizi Skype veritabanından kaldırabilir, böylece diğer kullanıcıların hesabınızı bulmasını imkansız hale getirebilirsiniz.

Skype Kişisel Bilgileri Silin

Diğer kullanıcıların Skype dizininde sizi aramasını istemiyorsanız, profilinizi oluştururken sağladığınız tüm kişisel bilgileri kaldırmanız gerekir. Bu bilgi adınızı, cinsiyetinizi, doğum tarihinizi, e-posta adresinizi, telefon numaranızı ve konumunuzu içerir.

Skype hesabınızda oturum açın ve menü çubuğundaki kullanıcı adınızı tıklayın. Yönet'i tıklayın. Tarayıcınız açılacak ve sizi profil sayfanıza yönlendiriyor:

Kişisel Bilgiler bölümüne gidin ve Düzenle üzerine tıklayın. Artık kişisel bilgilerinizin profilini silebilirsiniz.

Skype Avatarınızı Değiştirin

Bir sonraki adım kişisel avatarınızı silmektir. Aslında avatarınızı silmek mümkün değildir, ancak daha genel bir görünüme dönüştürme seçeneğine sahip olduğunuzu unutmayın.

Skype'a giriş yapın ve Skype> Profil> Avatar'ı seçin. Artık yeni resminizi seçebilirsiniz.

Giriş Ekranından Hesabınızı Silin

Hesabınızı oturum açma ekranından silmek için Skype'ı kapatın ve bilgisayarınızın Başlat menüsünü tıklayın.

Çalıştır yazın ve Enter tuşuna basın. Ardından, % appdata% \ Skype yazın ve Tamam'a tıklayın. Skype hesabınızın adıyla klasörü silin.

Skype Dizininden Kullanıcı Adını Kaldırın

Çevrimiçi ana sayfaya gidin ve Skype hesabınıza giriş yapın.

Ardından, Hesap ve şifreyi ve ardından ‘’bir hesap sil’’ i tıklayın. Bu işlem yaklaşık iki hafta sürecektir.

Not: Skype profiliniz Skype dizininden kaldırılmış olsa bile, kişilerinizin kişi listesinde görünmeye devam edecektir.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER Bilim-Teknoloji Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
FOTO GALERİ
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Osman Zeki Öner
    Osman Zeki Öner
  • Osmanlı
    Osmanlı
  • Kubat Ötme Bülbül
    Kubat Ötme Bülbül
  • Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
    Neşet Ertaş Evvelim Sen Oldun
  • Aytaç Doğan İç Benim İçin
    Aytaç Doğan İç Benim İçin
  • İsmail Tunçbilek Derdin ne
    İsmail Tunçbilek Derdin ne
VİDEO GALERİ
YUKARI