Transport mallrash nga Turqia

Firma jone eshte me e mira persa i perket transportit te brendshem dhe nderkombetar nga Shqiperia ne Ankara.Mund te transportojme nga Shiperia per ne Ankara sa here te doni ngarkesat e juaja full truck dhe grupazh.Transporti nga Turqia ne Shqiperi e gjithe ngarkesave tuaja qe keni mjafton te na jepni te dhenat e sakta te ngarkeses.Transporti eshte dicka besimi sepse ngarkesa qe merret duhet te dorezohet e pa demtuar tek klienti.Kjo eshte e drejta e cdo klienti qe kerkon transportin e sendeve personale te tij.Ne mundesojme transport me nje ekip totalisht profesional.

Transport mallrash Turqi Shqiperi

 

Transporti i sendeve personale kerkon nga ju vetem detajet e ngarkeses.Ngarkesa sigurohet tek kompania e sigurimit qe ne cdo lloj rasti ato paguajne vleren e mallit.Kompania jone ka fituar gjithmon besimin e klientit pavarsisht se malli sigurohet,sepse deri me sot nuk kemi pasur asnje demtim malli ne transportet tona.Stafi profesional duke permendur dhe shoferet jane ne shkalle te larte profesionale.Stafi jone eshte i siguruar totalisht.Per kete arsye ne nuk marrim puntor te jashtem sepse gjithmon puntori i jashtem nuk punon njesoj si puntoret e perhershem.Prandaj puntoret tone i kemi te siguruar

Burim: https://www.gls.al/

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here